Informativni dan – Srednja šola Erudio

Pozdravljeni, bodoči ERUDIOVCI in ERUDIOVKE!

Veseli nas, da ste se odločili pridobiti dodatna znanja in se povzpeti stopničko višje – pridobiti izobrazbo in osebno zrasti.
Zagotovo se pred to odločitvijo soočate z vprašanji, kot so: Bom zmogel? Kateri program je pravi zame? Ali je ERUDIO prava izbira zame?

Radi bi vam odgovorili na ta in druga morebitna vprašanja, vas spoznali in vam kar najbolje svetovali, da bo odločitev o izbiri res prava.

V okviru Srednje šole ERUDIO odpiramo vrata raznolikim priložnostim, zato ponujamo številne izobraževalne programe, med katerimi lahko izbirate glede na vaše interese in poklicne cilje. Ne glede na to, ali vas zanima ekonomija, tehnika, vzgoja ali umetnost, smo prepričani, da boste našli program, ki ustreza vašim ambicijam.

Po informativnih dnevih prijave na srednjo šolo Erudio potekajo na način:

  • Vpis poteka skozi celotno šolsko leto (od septembra do maja).
  • Vpis je možen za vse posameznike, starejše od 16 let.
  • Pri poklicnih tečajih (predšolska vzgoja, ekonomski tehnik ipd) in maturitetnih tečajih je potrebno izpolnjevati vpisne pogoje.
  • Vpis na gimnazijo za odrasle je mogoč za vse posameznike, starejše od 18 let.

 

V primeru vprašanj smo vam vedno na voljo za individualni posvet. Vabimo vas, da prek spodnje prijavnice oddate svoje kontaktne podatke in zapišete svoje vprašanje. Z odgovorom se vam oglasimo v najkrajšem možnem času – v primeru, da bomo od vas potrebovali dodatne informacije, vas bomo povabili na sestanek.

Prijavnica za udeležbo na individualnem srečanju

Zakaj se izobraževati na ERUDIO?

ODZIVNOST

Odzivnost smo pri vašem učenju postavili v ospredje. Naša prednostna naloga je vaše zadovoljstvo in uspeh, zato se ponašamo z ekipo, ki je vedno pripravljena prisluhniti vašim vprašanjem, izzivom in potrebam. Ne glede na to, ali gre za individualno podporo, dodatna pojasnila ali prilagoditve programa, smo tu zato, da vam zagotovimo izjemno učno potovanje.

PRIJAZNOST

Na Erudio ne ustvarjamo le učnega okolja, temveč si prizadevamo za nastanek skupnosti, kjer se vsak posameznik počuti dobrodošlo in cenjeno. Prijaznost zaposlenih na Erudiu je odsev naše predanosti ustvarjanju okolja, kjer se boste počutili kot del velike družine. Ne glede na to, ali ste dijak, študent ali starš, vas bomo pozdravili z nasmehom in vam ponudili podporo, ki jo potrebujete.

 

ZASEBNOST

Pri nas cenimo in spoštujemo vašo zasebnost. Prepričani smo, da je vsak posameznik edinstven in ima svoje potrebe ter cilje. Zato smo oblikovali učni pristop, ki omogoča individualizirano učenje in osebno rast. Naša zasebnost ni le o varovanju podatkov, ampak tudi o ustvarjanju varnega prostora, kjer se lahko svobodno izražate, raziskujete svoje talente in gradite svojo pot do uspeha.