Informativni dan – Višja strokovna šola Erudio

Vas zanima študij na višji šoli?

Na ERUDIO višji strokovni šoli izobražujemo teoretsko podkovane diplomante, opremljene z znanji in orodji, ki omogočajo reševanje raznovrstnih operativnih izzivov na različnih strokovnih področjih. Poslanstva naših višješolskih programov so premišljeno izbrani predavatelji iz prakse, uporaba sodobnih aktivnih metod poučevanj in z izkoriščanjem prednosti, ki jih ponuja e-študij, izvajati kakovostno, sodobno in v prakso usmerjeno višješolsko izobraževanje izrednih študentov.

Vstopite v svet tehnologije, razvijajte svojo ustvarjalnost na področju lepote in estetike, odkrijte umetnost gostinstva ali si izberite povsem svojo karierno pot. Odločite se za enega od 12-ih študijskih programov in si izberite izobraževanje po meri.

Pridružite se nam na informativnih dnevih

Želimo si, da lahko do želenih informacij dostopamo prav vsi, zato organiziramo online informativne dneve. Pozabite na nehvaležno prioritiziranje in načrtovanje vsakodnevnih obveznosti in nalog ter obisk na Erudio informativnih dnevih opravite kar iz udobja svojega doma. Za online informativne dneve se je potrebno prijaviti prek spodnjega obrazca. V primeru, da bi nam hkrati želeli postaviti že kakšno vprašanje, lahko tudi to storite že sedaj.

Po informativnih dnevih prijave na višjo strokovno šolo Erudio potekajo v naslednjih rokih:

  • PRVI PRIJAVNI ROK (20. 2. – 15. 3. 2024) – prijave preko Višješolske prijavne službe (vpis na šoli do 21.8.24)
  • DRUGI PRIJAVNI ROK (23. 8. – 29. 8. 2024) – prijave preko Višješolske prijavne službe (vpis na šoli zadnji teden septembra)
  • TRETJI PRIJAVNI ROK (vpis na prosta mesta od 1. 10. do 9. 10. 2024) – vpis na šoli (brez predhodne prijave preko Višješolske prijavne službe)

Prijavnica za udeležbo na informativnem dnevu

Postopek informativnih dnevov

Prijava pred udeležbo

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da se za udeležbo na prihajajočih informativnih dnevih predhodno prijavite prek zgornje prijavnice.

Informativni dan

Izkoristite informativni dan in se pozanimajte glede izbranega študija. Spoznajte naše predavatelje, poklepetajte s trenutnimi udeleženci Erudio izobraževalnega centra in pridobite celovite informacije.

Upoštevajte roke za 1. prijavo

Seznanite se s prijavnimi roki, ki so navedeni na spletnih straneh posameznih izobraževalnih programov. Prve prijave se lahko izvedejo že takoj po informativnih dnevih.

Zakaj študirati na ERUDIO?

ODZIVNOST

Odzivnost smo pri vašem učenju postavili v ospredje. Naša prednostna naloga je vaše zadovoljstvo in uspeh, zato se ponašamo z ekipo, ki je vedno pripravljena prisluhniti vašim vprašanjem, izzivom in potrebam. Ne glede na to, ali gre za individualno podporo, dodatna pojasnila ali prilagoditve programa, smo tu zato, da vam zagotovimo izjemno učno potovanje.

PRIJAZNOST

Na Erudio ne ustvarjamo le učnega okolja, temveč si prizadevamo za nastanek skupnosti, kjer se vsak posameznik počuti dobrodošlo in cenjeno. Prijaznost zaposlenih na Erudiu je odsev naše predanosti ustvarjanju okolja, kjer se boste počutili kot del velike družine. Ne glede na to, ali ste dijak, študent ali starš, vas bomo pozdravili z nasmehom in vam ponudili podporo, ki jo potrebujete.

 

ZASEBNOST

Pri nas cenimo in spoštujemo vašo zasebnost. Prepričani smo, da je vsak posameznik edinstven in ima svoje potrebe ter cilje. Zato smo oblikovali učni pristop, ki omogoča individualizirano učenje in osebno rast. Naša zasebnost ni le o varovanju podatkov, ampak tudi o ustvarjanju varnega prostora, kjer se lahko svobodno izražate, raziskujete svoje talente in gradite svojo pot do uspeha.