Informativni dan – Visoka šola Erudio

ONLINE študij z veliko praktičnimi vajami je odlična izbira!

Pot izobraževanja je plemenita pot. Pridobivanje novih znanj in učenje pa je v sodobni družbi stalnica, saj le z nenehnim učenjem lahko ostajamo ali postajamo nadpovprečni, konkurenčni in inovativni v vseh poslovnih okoljih.

Naše vodilo je, da študentom omogočimo sodobno študijsko izkušnjo, z odličnimi predavatelji iz prakse, z odlično ONLINE študijsko infrastrukturo in z veliko praktičnimi vajami, kar vam, bodočim diplomantom, omogoča pridobitev kompetenc, s katerimi boste v poklicnem svetu lahko zgradili svoj posel ali omogočili veliko dodano vrednost vašemu zaposlovalcu in tako pomagali ustvarjati boljši svet.

Z visokošolskimi študijskimi programi si prizadevamo prispevati k večanju dostopnosti do kakovostnega izobraževanja vsem tistim, ki želite v svojem življenju narediti korak naprej. Na ERUDIO visokošolskem središču izobražujemo teoretsko in praktično podkovane diplomante, opremljene z znanji in orodji, ki omogočajo reševanje raznovrstnih operativnih izzivov na področjih podjetništva, mednarodnega poslovanja, trajnostnega turizma in gerokineziologije.

Pridružite se nam na informativnih dnevih

Želimo si, da lahko do želenih informacij dostopamo prav vsi, zato organiziramo online informativne dneve. Pozabite na nehvaležno prioritiziranje in načrtovanje vsakodnevnih obveznosti in nalog ter obisk na Erudio informativnih dnevih opravite kar iz udobja svojega doma. Za online informativne dneve se je potrebno prijaviti prek spodnjega obrazca. V primeru, da bi nam hkrati želeli postaviti že kakšno vprašanje, lahko tudi to storite že sedaj.

Po informativnih dnevih prijave na Erudio visokošolsko središče potekajo v naslednjih rokih:

  • ROK ZA PRVO PRIJAVO: 20. 2. 2024 do 20. 3. 2024 (preko eVŠ),
  • ROK ZA DRUGO PRIJAVO: 21. 3. 2024 do 27. 8. 2024 (preko eVŠ)
  • ROK ZA PRIJAVE ZA ZAPOLNITEV PREOSTALIH PROSTIH MEST: 28. 8. 2024 do 30. 9. 2024. (preko eVŠ)

Postopek informativnih dnevov

Prijava pred udeležbo

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da se za udeležbo na prihajajočih informativnih dnevih predhodno prijavite prek zgornje prijavnice.

Informativni dan

Izkoristite informativni dan in se pozanimajte glede izbranega študija. Spoznajte naše predavatelje, poklepetajte s trenutnimi udeleženci Erudio izobraževalnega centra in pridobite celovite informacije.

Upoštevajte roke za 1. prijavo

Seznanite se s prijavnimi roki, ki so navedeni na spletnih straneh posameznih izobraževalnih programov. Prve prijave se lahko izvedejo že takoj po informativnih dnevih.

Zakaj študirati na ERUDIO?

ODZIVNOST

Odzivnost smo pri vašem učenju postavili v ospredje. Naša prednostna naloga je vaše zadovoljstvo in uspeh, zato se ponašamo z ekipo, ki je vedno pripravljena prisluhniti vašim vprašanjem, izzivom in potrebam. Ne glede na to, ali gre za individualno podporo, dodatna pojasnila ali prilagoditve programa, smo tu zato, da vam zagotovimo izjemno učno potovanje.

PRIJAZNOST

Na Erudio ne ustvarjamo le učnega okolja, temveč si prizadevamo za nastanek skupnosti, kjer se vsak posameznik počuti dobrodošlo in cenjeno. Prijaznost zaposlenih na Erudiu je odsev naše predanosti ustvarjanju okolja, kjer se boste počutili kot del velike družine. Ne glede na to, ali ste dijak, študent ali starš, vas bomo pozdravili z nasmehom in vam ponudili podporo, ki jo potrebujete.

 

ZASEBNOST

Pri nas cenimo in spoštujemo vašo zasebnost. Prepričani smo, da je vsak posameznik edinstven in ima svoje potrebe ter cilje. Zato smo oblikovali učni pristop, ki omogoča individualizirano učenje in osebno rast. Naša zasebnost ni le o varovanju podatkov, ampak tudi o ustvarjanju varnega prostora, kjer se lahko svobodno izražate, raziskujete svoje talente in gradite svojo pot do uspeha.