Informativni dan – Zasebna gimnazija Erudio

Vas zanima vpis na zasebni gimnaziji?

Na ERUDIO zasebni gimnaziji vse svoje napore vlagamo v olajšanje gimnazijskih let vsem dijakom, ki se odločijo za pridobivanje znanja v prijetnem in spoštljivem okolju. Motiviramo vas, da pokažete vse svoje talente in izkažete vse svoje prednosti, predvsem pa vam pomagamo na poti do uspeha.

Mlade želimo v okviru zasebne gimnazije opremiti za življenje v prihodnosti, in sicer z razvojem kompetenc, ki jih bodo potrebovali tudi za delovna mesta, ki bodo šele nastala. Poleg specifičnih znanj bodo zaželeni ustvarjalnost, sposobnost lateralnega mišljenja, spretnosti na različnih področjih in prilagodljivost.

Po informativnih dnevih prijave na zasebno gimnazijo Erudio potekajo na način:

  • Prve prijave se lahko izvedejo že takoj po informativnih dnevih (do 2. 4. 2024).
  • Morebitni prenos prve prijave je možen od 2. 4. do 23. 4. 2024 (do 15. ure).
  • Prvi krog vpisov (kandidati v prvih prijavah) poteka med 17. 6. in 21. 6. (do 14. ure).
  • Od 21. 6. do 26. 6. (do 15. ure) poteka prijava v drugi krog vpisov.


Prijavnico za vpis lahko izpolnete sami ali pa vam pri tem pomaga šolska svetovalna služba in nam jo po priporočeni pošti pošljete na naslov Litostrojska cesta 40, 1000 Ljubljana. Prijavnico najdete na tej povezavi.

V primeru vprašanj smo vam vedno na voljo za individualni posvet. Vabimo vas, da prek spodnje prijavnice oddate svoje kontaktne podatke in zapišete svoje vprašanje. Z odgovorom se vam oglasimo v najkrajšem možnem času – v primeru, da bomo od vas potrebovali dodatne informacije, vas bomo povabili na sestanek.

Prijavnica za udeležbo na individualnem srečanju

Zakaj se izobraževati na ERUDIO?

ODZIVNOST

Odzivnost smo pri vašem učenju postavili v ospredje. Naša prednostna naloga je vaše zadovoljstvo in uspeh, zato se ponašamo z ekipo, ki je vedno pripravljena prisluhniti vašim vprašanjem, izzivom in potrebam. Ne glede na to, ali gre za individualno podporo, dodatna pojasnila ali prilagoditve programa, smo tu zato, da vam zagotovimo izjemno učno potovanje.

PRIJAZNOST

Na Erudio ne ustvarjamo le učnega okolja, temveč si prizadevamo za nastanek skupnosti, kjer se vsak posameznik počuti dobrodošlo in cenjeno. Prijaznost zaposlenih na Erudiu je odsev naše predanosti ustvarjanju okolja, kjer se boste počutili kot del velike družine. Ne glede na to, ali ste dijak, študent ali starš, vas bomo pozdravili z nasmehom in vam ponudili podporo, ki jo potrebujete.

 

ZASEBNOST

Pri nas cenimo in spoštujemo vašo zasebnost. Prepričani smo, da je vsak posameznik edinstven in ima svoje potrebe ter cilje. Zato smo oblikovali učni pristop, ki omogoča individualizirano učenje in osebno rast. Naša zasebnost ni le o varovanju podatkov, ampak tudi o ustvarjanju varnega prostora, kjer se lahko svobodno izražate, raziskujete svoje talente in gradite svojo pot do uspeha.