Informativni dan Erudio

Informativni dnevi 2024

Gradimo uspešne posameznike in družbo – Vpišite se na ERUDIO izobraževalni center

Informativni dnevi so nepogrešljivi za vse tiste, ki ste pripravljeni sprejeti priložnost za razširitev obzorij, novih znanj in pogumno zakorakati v obdobje tako osebne kot poklicne rasti.

Ne glede na to, ali razmišljate o nadaljevanju izobraževanja ali želite obstoječe spretnosti, znanja in veščine še nadgraditi, prepričani smo, da v okviru Erudio izobraževalnega centra vsak najde nekaj zase.

Cilj naših informativnih dni je vsem vam, ki vas zanima izobraževanje na Erudiu, ponuditi vpogled v raznolike programe na visoki, višji in srednji šoli, vključno z našim gimnazijskim programom. S sodelovanjem na informativnih dneh boste lahko neposredno spoznali naše predavatelje, se pogovarjali s trenutnimi študenti ter raziskali učno okolje, ki ga ponujamo. To je priložnost za postavljanje vprašanj in odkrivanje posebnosti posameznih programov.

ERUDIO visokošolsko središče

Informativni dan

VEČ INFORMACIJ →

Zakaj študirati na ERUDIO?

ODZIVNOST

Odzivnost smo pri vašem učenju postavili v ospredje. Naša prednostna naloga je vaše zadovoljstvo in uspeh, zato se ponašamo z ekipo, ki je vedno pripravljena prisluhniti vašim vprašanjem, izzivom in potrebam. Ne glede na to, ali gre za individualno podporo, dodatna pojasnila ali prilagoditve programa, smo tu zato, da vam zagotovimo izjemno učno potovanje.

PRIJAZNOST

Na Erudio ne ustvarjamo le učnega okolja, temveč si prizadevamo za nastanek skupnosti, kjer se vsak posameznik počuti dobrodošlo in cenjeno. Prijaznost zaposlenih na Erudiu je odsev naše predanosti ustvarjanju okolja, kjer se boste počutili kot del velike družine. Ne glede na to, ali ste dijak, študent ali starš, vas bomo pozdravili z nasmehom in vam ponudili podporo, ki jo potrebujete. 

ZASEBNOST

Pri nas cenimo in spoštujemo vašo zasebnost. Prepričani smo, da je vsak posameznik edinstven in ima svoje potrebe ter cilje. Zato smo oblikovali učni pristop, ki omogoča individualizirano učenje in osebno rast. Naša zasebnost ni le o varovanju podatkov, ampak tudi o ustvarjanju varnega prostora, kjer se lahko svobodno izražate, raziskujete svoje talente in gradite svojo pot do uspeha.

Kje nas najdete?

Čeprav se informativnih dnevov lahko udeležite prek spleta, saj ponujamo tudi možnost online svetovanja pri izbiri pravega študijskega programa in odgovorih na morebitna vprašanja, imajo nekateri še vedno raje obisk v živo. Vljudno vabljeni, da se po predhodni najavi oglasite v naših prostorih ERUDIO izobraževalnega centra.